\\ Lidt om firmaet

 

Den 3. Oktober 1986 startede jeg:


 

Frank Segall . Kranudlejning . Maskinflytning


Mit mål var dengang, og er fortsat i dag, at udføre transport og montage af maskiner, skibsudstyr, stålkonstruktioner og bygningsdele samt at udføre løft i forbindelse med bygningsarbejde. Jeg har siden firmaets start satset meget på løft, flytning og montage af maskiner og andre tunge emner inde i bygninger, og vi er i dag veludrustet med rullegrej, montagebukke, donkrafte og andet udstyr, så vi kan tilbyde sikre og rationelle løsninger på såvel enkle, som komplicerede opgaver af denne type.

 

Vi har i dag 10 kranbiler med løfteevne fra 7 til 30 tons (44-175 tm), og med rækkevidde indtil 38 meter. Disse har alle fjernbetjening og spil, og 9 af kranbilerne har fly-jib.

Vores 44 tm, 90 tm og 110 tm kranbiller har en byggehøjde på kun 3 meter og kan derfor komme gennem lave porte og arbejde i lave bygninger. Til disse har vi forskellige bom-hoveder, der gør det muligt at løfte, hvor der er meget lidt frihøjde. Til vore kranbiler har vi forskellige påhængs- sætte- og blokvogne, som alle har lav læssehøjde.

 

Vi har et stort udvalg af løfteåg, glassug, mandskabskurve, pallegafler og kan fx. vende gipsplader fra liggende til stående i en specialgaffel, så de er lette at trække ind gennem et højt vindue, eller mellem spær.

 

 

 

 

Vi har baksegrej, som holdes særligt rent, til fx flytning af
pengeskabe og lignende i kontormiljøer og bygninger, hvor dette er en forudsætning for et godt resultat.

 

Vi har 7 gaffeltrucks i størrelse 3-10 tons. De kører på el, gas eller diesel med udstødnings-vasker og har fuldt friløft. 4 tons trucken har en byggehøjde på 1,97 meter. Vi har forskellige forlængergafler og kranarme til brug på

truckene, hvilket giver mange muligheder for løft, hvor der er meget lidt plads.

 

Erfaring, fantasi og god planlægning er ofte det bedste grundlag for den rigtige løsning på både daglige og komplicerede opgaver, og vi vil derfor gerne tilbyde at

indgå i projektering af opgaver, som ligger inden for

vores arbejdsområde.

 

 

Små detaljer, som fx rigtigt placerede løftepunkter og transportbeslag, kan medvirke til at reducere omkostningerne ved transport og montage, samt gøre hele arbejdsopgaven meget mere sikker - både for de personer, der er omkring transporten og for emnerne.

 

Vi er et team på 12 erfarne og velmotiverede medarbejdere, som er klar til at løse din opgave, enten med det udstyr vi råder over, eller i samarbejde med vore gode kolleger. På følgende sider har jeg indlagt nogle oplysninger om vort materiel, samt lidt billeder og historie, der fortæller om nogle af de opgaver, vi har løst.

 

 

 

Med Venlig hilsen

 

 

Frank Segall

 

 

 

 

 

Medlem af:

Dansk Transport og Logistik - DTL
Branceforeningen: KRAN BLOK-Erfa,
International Transport Danmark - ITD 
samt Dansk Kranforening

Til forside
Sitemap
Print

   H. E. Bluhmes Vej 73  \\  6700 Esbjerg  \\  Tlf. 75 12 08 99  \\  CVR 11532047  \\  Mail: post@franksegall.dk